Kopuur staat op Solar Solutions Kortrijk
1:17

Kopuur staat op Solar Solutions Kortrijk

Share

Met veel plezier kondigen we aan dat Kopuur aanwezig zal zijn op de Solar Solutions beurs in Kortrijk! Op woensdag 2 oktober en donderdag 3 oktober nodigen wij jullie uit om ons te bezoeken in de Kortrijk Xpo op stand B3.

Wat mag je verwachten?

Tijdens deze beurs bieden wij de kans om meer te weten te komen over ons kabelrecyclageproces, waarbij we oude kabels omzetten in waardevolle grondstoffen. Ook presenteren we onze gratis containerservice. Deze dienst maakt het voor bedrijven eenvoudig om hun gebruikte kabels efficiënt en duurzaam te recycleren, zonder extra kosten voor transport of verwerking.

Daarnaast geven we graag meer informatie over onze prijzen voor solar kabel. Als specialist in kabelrecyclage, streven wij ernaar om transparante en competitieve prijzen aan te bieden voor het recycleren van solar kabels, wat niet alleen voordelig is voor uw bedrijf, maar ook bijdraagt aan een duurzamere toekomst.

We hopen jullie op de beurs te ontmoeten en al jullie vragen te beantwoorden. Tot dan!

 

Praktisch

Openingstijden:
Woensdag 2 oktober: 10:00 – 19:00
Donderdag 3 oktober: 10:00 – 17:00

Locatie:
Kortrijk Xpo
Hal 4
Doorniksesteenweg 216
8500 Kortrijk, BE

cta-1

Zoek je een eenvoudige oplossing voor je kabelafval tegen een correcte prijs? Of wil je puur koper van een betrouwbare partner aankopen?

Eén telefoontje of mail volstaat en je wordt meteen geholpen.